Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Στην τελική ευθεία η δίκη της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου – Στις 11:00 συνεχίζεται με τις απολογίες μητέρας και πατριού

Σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 11:00 θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη Σιάτιστα Κοζάνης, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καστοριάς.



Έπειτα από δύο διακοπές, σήμερα η δίκη αναμένεται να βρεθεί στην τελική της ευθεία, με εκκρεμότητα την ολοκλήρωση της απολογίας της μητέρας του Κωστή Πολύζου (κλικ εδώ για να δείτε όσα κατέθεσε μέχρι στιγμής), όπου η ακροαματική διαδικασία διεκόπη λόγω λιποθυμικού επεισοδίου που υπέστη, ενώ ο πρόεδρος του δικαστηρίου της υπέβαλλε ερωτήσεις. Αμέσως μετά το επεισόδιο, το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καστοριάς, όπου μετά από λίγο, αφού ανέκτησε τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Καστοριάς, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που εκκρεμεί σε βάρος της.

Η δίκη του Κωστή Πολύζου, θα ολοκληρωθεί με την απολογία του πατριού, όπου τον βαραίνει η ίδια κατηγορία με τη σύζυγό του,  η ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας και υπεράσπισης έχουν ολοκληρωθεί.

Τόσο η αγόρευση του συνήγορου υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων όσο και η τελική ετυμηγορία της Εισαγγελέως, θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον για την τελική απόφαση.

Ο επιστήθιος φίλος του Κωστή Πολύζου, Σπύρος Καλαμπούκας, καθώς και πολύς κόσμος από τη Σιάτιστα Κοζάνης που παρακολουθεί την πολυήμερη δίκη από την πρώτη στιγμή, ανέφερε πως αν δεν τελειώσει η δίκη, δεν θα ησυχάσει η ψυχή του δικού τους Κωστή.




kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου