Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για μαθητές σχολείων της Κοζάνης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κοζάνης, που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Εκπ/κων Π.Ε. Κοζάνης και ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης.

Στην όμορφη και φιλόξενη αίθουσα του 4ου και 8ου Γυμνασίων Κοζάνης όπου και εδρεύει ο Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ και πραγματοποιεί προπονήσεις για τα μικρά παιδιά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 6μ.μ.-8μ.μ., οι μικροί μαθητές και μαθήτριές μας χάρηκαν το δημοφιλές άθλημα του πινγκ-πονγκ και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φίλους τους.

Συμμετείχαν παιδιά από τα Δημοτικά σχολεία 1ο (Γ. ΚΟΝΤΑΡΗΣ), 2ο , 5ο , 6ο , 11ο , 12ο , 13ο , Χ. ΜΕΓΔΑΝΗΣ, 18ο και Κοίλων.

Τις πρώτες θέσεις κατέκτησαν

στις μαθήτριες Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄ η Γεωρμπαλίδου Θεοδώρα του 5ου Δ.Σ. Κοζάνης,
στις μαθήτριες Ε΄, ΣΤ΄ η Κοκκινίδου Βάγια του 2ου Δ.Σ. Κοζάνης,
στους μαθητές Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, ο Καπαγιαννίδης Ελευθέριος του Δ.Σ. Κοίλων
και στους μαθητές Ε΄, ΣΤ΄ ο Βελώνης Δημήτριος του 11ου Δ.Σ. Κοζάνης.

Τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κων κ. Χαλβατζής Γεώργιος, το μέλος του ίδιου συλλόγου κ. Κυριακόπουλος Χρήστος, ο διευθυντής του Δ.Σ. Χ. ΜΕΓΔΑΝΗΣ κ. Βελώνης Θωμάς και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Διδασκάλου Κων/νος. Άψογος στην οργάνωση της γραμματείας των αγώνων ήταν ο γεν. αρχηγός του Σ.Ε.Α.ΚΟΖΑΝΗΣ κ. Ιορδανίδης Ανδρέας, ενώ τις διαιτησίες έκαναν μεγαλύτεροι αθλητές του Σ.Ε.Α.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου