Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Ξεμάτιασμα σε application! Τέρμα τα τηλέφωνα στη γιαγιά και στη θεία

Είσαι ή ήσουν ματιασμένος; Τέρμα τα τηλέφωνα στη γιαγιά και στη θεία, ή στη μακρινή φίλη σου, που έμαθε Μεγάλη Παρασκευή από έναν ξάδερφό της και κρατάτε επαφή μόνο γι' αυτό. Ήρθε η νέα εφαρμογή στο smartphone για να δώσει τη λύση.

Η γιαγιά η Τριγώνα αναλαμβάνει να σε ξεματιάσει.



Τα πράγματα είναι απλά: Πρώτα κατεβάζεις την εφαρμογή, την εγκαθιστάς και το ξεμάτιασμα ξεκινά.

"Για να γίνει καλά και να ξεματιαστεί το πουλάκι μου", όπως λέει χαρακτηριστικά και η εφαρμογή.

Πρώτα βγάζεις μια φωτογραφία από την κάμερα του κινητού σου τηλεφώνου ή χρησιμοποιείς μία από το λογαριασμό σου στο Facebook, αν έχεις.

Κατόπιν, αυτή μπαίνει σε ένα κάδρο και η γιαγιά Τριγώνα αρχίζει το ξεμάτιασμα. Σε κοιτάει, ρίχνει μια πρώτη ματιά-εκτίμηση και συνεχίζει τα... γιατρικά της.

Βέβαια, πρώτα σε ρωτάει τι πιστεύεις: Σε μάτιασαν για τη γλύκα σου, για την ομορφιά σου, ή για την τύχη σου; Εσύ διαλέγεις τη δική σου οπτική γωνία για το "κακό το μάτι που σε βρήκε" και το ξεμάτιασμα αρχίζει.

Η γιαγιά η Τριγώνα σε σταυρώνει, λέγοντας: "Για να σε δω εσένα, μα είναι δυνατόν να μην έχεις μάτι;".

Κατόπιν, σου ζητά να κουνηθείς από τη θέση σου και να κάνεις τρεις στροφές και όλα τα σχετικά που χρειάζονται για το ξεμάτιασμα.

Στο τέλος της διαδικασίας, εμφανίζεται η ανάλυση-απάντηση "Σε ξεμάτιασα και έγινες περδίκι", παρέα με έναν μετρητή για το πόσο ματιασμένος ήσουν σε ποσοστό.

Η εφαρμογή δεν αναφέρει αν χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες που αποθηκεύει στο παρασκήνιό της για άλλες χρήσεις.

Σημειώνεται ότι το κείμενο είναι χιουμοριστικό και δεν έχει σκοπό να θίξει τη διαδικασία της απομάκρυνσης της βασκανίας, ωστόσο, η εφαρμογή είναι πραγματική και διαθέσιμη στο Google Play Store, App Store και Windows Media Store.





play.google

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου