Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Την έφαγαν την κόρη μου, τη δολοφόνησαν! Δεν πέθανε όπως λένε...

Δύο χρόνια μετά τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Κωνσταντίνας , έπειτα από επίσκεψη σε οδοντίατρο στους Αγίους Σαράντα, μια συγκλονιστική εξέλιξη οδηγεί τελικά την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.



Οπως αποκαλύπτει η «Espresso», η Εισαγγελία Ιωαννίνων άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συγκεκριμένου προσώπου, γεγονός που δικαιώνει -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- τον πατέρα της άτυχης ανήλικης.

«Την έφαγαν την κόρη μου, τη δολοφόνησαν! Δεν πέθανε όπως λένε...» φώναζε από την πρώτη στιγμή ο πατέρας. Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας βαρύνεται πλέον ο οδηγός ταξί που μετέφερε τη γλυκιά Κωνσταντίνα στην Αλβανία και ο οποίος, σύμφωνα με τον πατέρα, είναι ο σύντροφος της μητέρας (το ζευγάρι έχει χωρίσει).

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας δεν είχε πειστεί από τα αποτελέσματα της αρχικής ιατροδικαστικής έκθεσης, η οποία είχε δείξει πως το κορίτσι ξεψύχησε από παθολογικά αίτια. Με τη βοήθεια της δικηγόρου του έδινε αγώνα όλο αυτό το διάστημα για να φωτιστούν τα σκοτεινά σημεία.

Τελικά, μια νέα γνωμάτευση -από τον ειδικό ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη- πράγματι ανέτρεψε τα δεδομένα στην υπόθεση-θρίλερ. «Από τη σορό της ανήλικης έλειπαν συγκεκριμένα όργανα ή τμήματα οργάνων, όπως η βάση της γλώσσας, η επιγλωττίδα, η τραχεία και ο λάρυγγας, τα οποία θα καταδείκνυαν ενδεχόμενη προσπάθεια διασωλήνωσής της» ανέφερε ο ειδικός. Η λιδοκαΐνη στο αίμα και στα ούρα της Κωνσταντίνας φανέρωσε επιπλέον ότι η χορήγησή της έγινε όσο η ανήλικη βρισκόταν εν ζωή, αλλά και ότι έζησε ικανό χρονικό διάστημα ώστε η ουσία να προλάβει να μεταβολιστεί και να απεκκριθεί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου