Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Buster : o σκύλος που φέρνει τα Χριστούγεννα σπίτι μας

Ο βρετανικός όμιλος καταστημάτων John Lewis μας συστήνει τον σκύλο Buster, ένα γλυκύτατο Boxer που πρωταγωνιστεί σε μία αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, στρέφοντας την προσοχή μας σε μερικούς παραμελημένους συγκατοίκους μας σε αυτόν τον πλανήτη. Κάποιοι βέβαια, στον Buster είδαν κάτι... άλλο.



Ο σκηνοθέτης Dougal Wilson ο οποίος είχε επιμεληθεί και την περσινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis, έντυσε το φετινό ολιγόλεπτο video του βρετανικού ομίλου πολυκαταστημάτων με αρκετές δόσεις χιούμορ αντί αφορμών για δάκρυα όπως είχε κάνει το 2015, προκαλώντας έκπληξη και γέλιο. Γιατί;

Η φετινή χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis ξεκινά συστήνοντάς μας τη μικρή Bridget και τους γονείς της, οι οποίοι αποφασίζουν για αυτά τα Χριστούγεννα να κάνουν δώρο στο κοριτσάκι τους ένα τραμπολίνο, μιας και μάλλον αγαπάει να διασκεδάζει χοροπηδώντας. Ωστόσο, η Bridget δεν είναι η μόνη που γουστάρει παιχνίδια στο τραμπολίνο, αν και αυτό δεν το γνωρίζει κανείς. Ακόμα.

Μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα, ο μπαμπάς της Bridget κατασκευάζει το τραμπολίνο στην αυλή, δένοντας επάνω του έναν κόκκινο φιόγκο -είναι, άλλωστε, το δώρο της Bridget.



Αυτό κι αν είναι χριστουγεννιάτικο δώρο!
Αυτό κι αν είναι χριστουγεννιάτικο δώρο!

Το βράδυ πέφτει στη γειτονιά και καθώς απλώνεται το σκοτάδι, στην αυλή που βρίσκεται το τραμπολίνο εμφανίζεται μία αλλιώτικη παρέα... Δύο αλεπούδες, ένας σκαντζόχοιρος, ένα κουνάβι και ένας σκίουρος ανακαλύπτουν το νέο παιχνίδι και επιθυμούν να το δοκιμάσουν. Και το κάνουν.
Ενώ τα ζωάκια χοροπηδούν ενθουσιασμένα στο τραμπολίνο, χορεύοντας στους ρυθμούς του “One Day I'll Fly Away” από το συγκρότημα Vauls (γεγονός που -σε συνδυασμό με τις slow motion λήψεις- κάνει τη σκηνή ακόμη πιο αστεία), δύο άγρυπνα μάτια τους παρακολουθούν...


"Συμμορία" παιχνιδιάρικων ζώων κατέλαβε το τραμπολίνο και... κάνει σόου
"Συμμορία" παιχνιδιάρικων ζώων κατέλαβε το τραμπολίνο και... κάνει σόου

Δεν είναι η Bridget, η οποία έχει πέσει από νωρίς για ύπνο. Είναι ο Buster, ο σκύλος της οικογένειας, ο οποίος κοιτώντας μέσα από την τζαμαρία του σπιτιού νιώθει απογοητευμένος που ο ίδιος, αν και μέλος της οικογένειας, δεν μπορεί να κάνει τραμπολίνο, ενώ σε ένα δεύτερο στάδιο η λύπη γίνεται φανερή στη γλυκιά του μουσούδα.
Το επόμενο πρωί ξημερώνει και η Bridget κατευθύνεται γεμάτη χαρά στην αυλή για να δοκιμάσει το καινούριο της παιχνίδι. Τότε, όμως, κάτι συμβαίνει... 


Τι έγινε Bridget;
Τι έγινε Bridget;

Δείτε το όμορφο video για να ανακαλύψετε:

Ο Buster ομολογουμένως κλέβει τις εντυπώσεις, με τα χοροπηδητά του και μας θυμίζει να μην ξεχνάμε ότι τα δώρα μας πρέπει να είναι για όλα τα μέλη της οικογένειας -δίποδα και τετράποδα. Και όχι μόνο...
Ο όμιλος John Lewis φέτος συνεργάζεται με τον Φιλανθρωπικό οργανισμό The Wildlife Trusts με σκοπό να βοηθήσει στην προστασία των άγριων ζώων και να προωθήσει το μήνυμα προστασίας της φύσης, απαραίτητης για την ευημερία τόσο των μικρών όσο και των μεγάλων.



pathfinder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου