Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Στις 09:30 π.μ. τα σχολεία στο δήμο Κοζάνης, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης, κατόπιν ενημέρωσης από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας,  τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:30 π.μ., λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Φρέσκο χιόνι στο Χιονοδρομικό Βασιλίτσα

Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ανακοινώνει ότι η πυκνή χιονόπτωση συνεχίζεται ολημερίς στο βουνό και ότι σήμερα θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες: ο 3θέσιος «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», o Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift».

Μετανιωμένος ο Tσιουχάρας - δολοφόνος της Ανθής - Τι λέει μέσα από το κελί του

Μετανιωμένος για τη δολοφονία της συζύγου του, Ανθής Λινάρδου δηλώνει τώρα μέσα από το κελί της φυλακής, όπου κρατείται ο δράστης Τ.Τσιουχάρας.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, όλα αυτά που λένε για προμελετημένο έγκλημα είναι ψέματα. Έχω μετανιώσει αλλά είναι αργά. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά μου, που τώρα καταλαβαίνω ότι τα χάνω. Ζητώ συγνώμη και από τις οικογένειες που κατέστρεψα, της Ανθής και τη δική μου».

Οι φουσκωτές κούκλες του σeξ έσωζαν τους πράκτορες της CIA από τους Ρώσους

Πριν την κυβερνοκατασκοπεία, το GPS και τις μικροκάμερες, τα πράγματα στο σύμπαν της κατασκοπείας ήταν ίσως πιο ευρηματικά. Ειδικά επί Ψυχρού Πολέμου, Αμερικανοί και Ρώσοι κατάσκοποι έβρισκαν διαρκώς πρωτότυπα κόλπα για να ξεφεύγουν ο ένας από τον άλλο.

Τυφώνας Άλεξ: Πώς θα επηρεάσει την Ευρώπη το σπάνιο φυσικό φαινόμενο

Έρχεται το σπάνιο φυσικό φαινόμενο που θα επηρεάσει τον καιρό της Ευρώπης. Ο λόγος για τον τυφώνα Αλεξ!
Το μετεωρολογικό αυτό φαινόμενο επηρεάζει τον καιρό της Ευρώπης. Για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 1938 (κατά άλλους από το 1958), δημιουργούνται αυτή την εποχή τυφώνες στο βόρειο Ημισφαίριο και συγκεκριμένα στο βόρειο Ατλαντικό.
Ο τυφώνας Αλεξ χτυπά τις Αζόρες.