Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η ιστορία της Ευρώπης τα τελευταία 1.000 χρόνια σε τρία λεπτά!

Τις αλλαγές στον ευρωπαϊκό χάρτη μέσα στην τελευταία χιλιετία παρουσιάζει ένα τρίλεπτο βίντεο του LiveLeak.
Οι φίλοι των παιχνιδιών στρατηγικής στο PC πιθανότατα θα θυμηθούν το τελικό replay του «Civilization», όπου παρουσιάζεται πάνω στον χάρτη η πορεία και εξέλιξη ολόκληρων εθνών.

Τα γυρίζει ο καιρός τη Δευτέρα: Βροχές, καταιγίδες και σκόνη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Σποραδικές καταιγίδες το βράδυ στα βορειοδυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι τοπικά 8 μποφόρ στα πελάγη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης και η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο.

Δήμαρχος Κοζάνης: Η Ευρώπη δεν συμβαδίζει με την αξία της αλληλεγγύης

Στο δήμο Κοζάνης ενημερώνονται το μεσημέρι ότι τρία πούλμαν γεμάτα με Σύρους πρόσφυγες βρίσκονται σταματημένα έξω από την πόλη και η πιθανότητα παραμονής 150 ατόμων στo ύπαιθρο είναι πλέον υπαρκτή, δεδομένου του κλεισίματος των συνόρων στην Ειδομένη. Ο δήμαρχος Κοζάνης αναλαμβάνει πρωτοβουλία. Και μέσα σε λίγες ώρες πράττει αυτό που οφείλει να πράξει, αλλά δεν το κάνει, η Ευρώπη.

Βότανα που κατεβάζουν τον πυρετό και ανακουφίζουν από πόνους

Κατεβάζουν τον πυρετό και ηρεμούν τον πονοκέφαλο, ανακουφίζουν από ημικρανίες, νευρικούς πόνους και πόνους στα αφτιά, διαλύουν τις πέτρες στα νεφρά, βοηθούν το πεπτικό σύστημα, ανακουφίζουν τους πόνους των ρευματισμών και σταματούν τον πονόδοντο.

Μουζάλας: Θα εγκλωβιστούν στη χώρα μας 50.000 με 70.000 πρόσφυγες

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του mega, δήλωσε, "Ερμηνεύοντας την ιστορία, υπολογίζουμε ότι θα έχουμε έναν αριθμό ανθρώπων που θα εγκλωβιστούν στη χώρα μας που θα είναι 50.000 με 70.000 μέσα στον επόμενο μήνα".

Απίστευτο! Πώς επηρεάζει ο έπαινος στην βελτίωση της σχολικής επίδοσης

Οι περισσότεροι από μας θέλουμε να βιώνουμε περισσότερα θετικά συναισθήματα στη ζωή μας. Από τα 100 άτομα τα 99 αναφέρουν ότι τους αρέσει να βρίσκονται κοντά σε θετικούς ανθρώπους. Από τα 10 άτομα τα 9 αναφέρουν ότι είναι πιο παραγωγικοί όταν βρίσκονται κοντά σε θετικούς ανθρώπους.
΄

Εκνευρισμός και αποχώρηση του Δημάρχου Κοζάνης από τη σύσκεψη της Περιφέρειας για το προσφυγικό ζήτημα

Με ένταση και εκνευρισμό ξεκίνησε το μεσημέρι του Σαββάτου η ευρεία σύσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με θέμα το προσφυγικό.
Αφορμή στάθηκε η αναφορά του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Σ. Γιαννακίδη στην προσφορά και το έργο όλων των φορέων πάνω στο προσφυγικό ζήτημα.

Κοζάνη:Ευρεία σύσκεψη όλων των φορέων για το προσφυγικό στην Περιφέρεια

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η ευρεία σύσκεψη στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με θέμα το προσφυγικό.
 Παρόντες όλοι οι φορείς της Κοζάνης αλλά και Δήμαρχοι από τις Π.Ε. των πόλεων της Δυτικής Μακεδονίας.