Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Μαρτυρία: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράκο

Τον 30χρονο έχουν αναγνωρίσει ήδη έξι γυναίκες, στις οποίες επιτέθηκε με σκοπό να τους επιτεθεί σεξουαλικά. Ο δράστης έχει παραδεχτεί πως έκανε όσα του αποδίδονται και μάλιστα έχει δηλώσει πως για την επίθεση σε μια νεαρή γυναίκα έχει μετανιώσει.

Διήμερο σεμινάριο Agility για σκύλους στην Κοζάνη.Mεγάλη επίδειξη σκύλων με τον διεθνούς φήμης κυναθλητή Davide Codebue

Ο Κυναθλητικός Όμιλος WHITE GHOSTS στην Κοζάνη διοργάνωσε διήμερο σεμινάριο AGILITY με τον DAVIDE CODEBUE!
Ο διεθνούς φήμης καταξιωμένος κυναθλητής στο Agility βρέθηκε για πρώτη φορά στην Δυτική Μακεδονία στην πόλη της Κοζάνης με σκοπό να ενημερώσει τους συμμετέχοντες για το Agility.

Αν δεν πίνετε ελληνικό καφέ, θα ξεκινήσετε τώρα

Είναι πάντα συναρπαστικό όταν μια νέα έρευνα ανακαλύπτει ότι ένα από τα αγαπημένα ροφήματα, όπως ο ελληνικός καφές προσφέρει μια πληθώρα πλεονεκτημάτων για την υγεία.
Μάλιστα, νεότερα δεδομένα ερευνητών από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών έχουν ανακαλύψει ότι ο ελληνικός καφές μπορεί να βοηθήσει στην μακροζωία.

Αποκάλυψη Σνόουντεν: Εξελιγμένος πολιτισμός βρίσκεται στα έγκατα της Γης!

O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA και το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, μάλλον έχει βαλθεί ή να μας τρελάνει ή να κάνει καριέρα ως διεθνής συνωμοσιολόγος.

Νέες μειώσεις σε μισθούς ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων από 1η Ιουνίου

Νέες μειώσεις στις αποδοχές τους θα δουν από την 1η Ιουνίου οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά και οι συνταξιούχοι, μετά τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης.
Η μείωση του αφορολογήτου, σύμφωνα με την «Ημερησία», σε συνδυασμό με τις αλλαγές στην έκτακτη εισφορά, φέρνουν αύξηση της μηνιαίας παρακράτησης, ενώ οι μισθωτοί στον ιδιωτικό τομέα θα έχουν και απώλειες από την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών κατά μισή ποσοστιαία μονάδα.

Τα σενάρια για τη στυγερή δολοφονία της Ε. Αγραφιώτου - Πιθανή η ύπαρξη δεύτερου "δράκου"

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η ταυτοποίηση DNA, δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν, τις εκτιµήσεις των αξιωµατικών ότι ο Δράκος του Αμαρουσίου είναι ο δολοφόνος και φουντώνει τα σενάρια για ύπαρξη και δεύτερου «δράκου»-µανιακού δολοφόνου.

ΟΧΙ από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού για τη φιλοξενία ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στο «Τούρκικο Σχολείο»

Αρνητική, με ψήφους 9 υπέρ, 12 κατά και 1 «λευκό», ήταν η απόφαση της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων Σερβίων – Βελβεντού στη συνεδρίαση της Πέμπτης 26 Μαΐου '16,
στην πρόταση για φιλοξενία  50-100 ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων στο «Τούρκικο Σχολείο», που είχε εισηγηθεί για συζήτηση ο ανεξάρτητος σύμβουλος Νίκος Λαζαριώτης.