Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Βάσεις 2016: Ψηλά οι Ιατρικές Σχολές, πέφτουν οι Πολυτεχνικές και Οικονομικές

Στα ύψη αναμένεται να διαμορφωθούν και φέτος οι βάσεις εισαγωγής στις Ιατρικές Σχολές της χώρας, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται να σπάσει το περσινό φράγμα των 18.924 μορίων στην Αθήνα. Στον αντίποδα, καθοδική εκτιμάται ότι θα είναι η πορεία των βάσεων στις Πολυτεχνικές και Οικονομικές Σχολές, με την πτώση να είναι μικρότερη στην Αθήνα και μεγαλύτερη στην περιφέρεια.

Γεωργία Αποστόλου: Συγκλονίζει ο φίλος της - Έφυγε έτσι ξαφνικά σαν αερικο

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο που ραγίζει καρδιές αποχαιρέτησε ο ηθοποιός Ανδρέας Κωνσταντινίδης την αγαπημένη του φίλη Γεωργία Αποστόλου, που πέθανε πριν από λίγες μέρες ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς μόλις στα 43 της χρόνια.

Ποια είναι τα κόλπα των απατεώνων για να σας πιάνουν στον ύπνο

Αν δεν είστε τρομακτικά έξυπνος, ψύχραιμος και με οξυμένη παρατηρητικότητα υπάρχει μια μόνο περίπτωση να μη πέσετε θύμα κάποιας σπείρας κακοποιών: Να ζείτε μέσα σε μια γυάλα!
Σε κάθε άλλη περίπτωση αν μπείτε στο στόχαστρο επιτήδειων τότε δύσκολα θα την γλιτώσετε.

Παιδική χοληστερίνη : Νέα Δεδομένα

Νέα μελέτη, που δημοσιεύεται στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό Diabetologia, δείχνει πως τα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες με ιστορικό καρδιαγγειακών νοσημάτων και σακχαρώδη διαβήτη, έχουν υψηλότερα επίπεδα χοληστερόλης, συγκριτικά με εκείνα που δεν έχουν οικογενειακό ιστορικό των παραπάνω ασθενειών.

361τεχνίτες, χειριστές και οδηγοί στα 8μηνα της ΔΕΗ – Οι περισσότερες θέσεις στη Δυτική Μακεδονία

Στην πρόσληψη 350 έκτακτων υπαλλήλων θα προχωρήσει η ΔΕΗ μέσα στον Ιούνιο, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας.
Πιο συγκεκριμένα, για τις εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας η εταιρεία θα προσλάβει με σύμβαση οκτώ μηνών 295 εποχικούς υπαλλήλους στις ειδικότητες:

Ημέρα του Πατέρα 2016 με μια μεγάλη αγκαλιά από τα παιδιά του κόσμου

Η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα πρωτογιορτάστηκε στις 19 Ιουνίου 1910 και έκτοτε γιορτάζεται κάθε τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Οι μπαπάδες όλου του κόσμου, έχουν πλέον και αυτοί την γιορτή τους και οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε αυτούς που μας μεγάλωσαν με τόσο κόπο και θυσίες.

Κυριακή της Πεντηκοστής: Η Γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας

«Τη αυτή ημέρα, Κυριακή ογδόη από του Πάσχα, την αγίαν Πεντηκοστήν εορτάζομεν. Πνοή βιαία γλωσσοπυρσεύτως νέμει, Χριστός το θείον Πνεύμα τοις Αποστόλοις. Εκκέχυται μεγάλω ενί ήματι Πνεύμ’ αλιεύσι. Ταις των αγίων Αποστόλων πρεσβείαις, Χριστέ ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν».