Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ποιες αλλαγές έρχονται στις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων


Κατά κύματα επιβάλλονται βάσει του νέου ασφαλιστικού νόμου μεγάλες ανατροπές σε συντάξεις αλλά και μισθούς εκατοντάδων χιλιάδων συνταξιούχων και ασφαλισμένων στο Δημόσιο.

Πολύτιμα βότανα για κάθε ασθένεια

Πολλές φορές η συνεχής χρήση φαρμάκων προκαλεί σοβαρές παρενέργειες. Η επιστήμη σήμερα χρησιμοποιεί τα φυτά (βότανα) για φαρμακευτική χρήση επιβεβαιώνοντας ότι τα φυτά έχουν δυνατότητες που μπορούν να αξιοποιηθούν.

Πως διαμορφώνονται τα τέλη ταξινόμησης. Φθηνότερα ΙΧ έως 14.000 ευρώ

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η αγορά αυτοκινήτου έπειτα από τις ριζικές αλλαγές αναφορικά με το νέο τρόπο υπολογισμού των τελών ταξινόμησης, αλλά και την κατάργηση του μέτρου της απόσυρσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ημερησία».

Έξι απαντήσεις για το διαβήτη και τις καλοκαιρινές διακοπές

Σχεδόν ένα εκατομμύριο Έλληνες έχουν σακχαρώδη διαβήτη και γι’ αυτό πρέπει να λαμβάνουν κάποια μέτρα στις καλοκαιρινές τους διακοπές, ώστε να αποφύγουν τα δυσάρεστα απρόοπτα.
Ο Δρ. Αντώνιος Π. Λέπουρας, ιατρός παθολόγος εξειδικευμένος στη Διαβητολογία, διευθυντής της Παθολογικής - Διαβητολογικής Κλινικής και του Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ GENERAL, απαντά στις πιο συνηθισμένες απορίες των ασθενών.

Ερχεται νέο κύμα καύσωνα από Δευτέρα

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Κυριακή, ο καιρός με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο και η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου, όπως μεταδίδει το megatv.com.