Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη Δυτική Μακεδονία από το απόγευμα της Κυριακής 07-08-2016 με κύρια χαρακτηριστικά βροχές και καταιγίδες

Πρόσκληση για συμμετοχή σε Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα την Κοζάνη

Με αφορμή τους προκριματικούς αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ, που θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Λευκόβρυσης από τις 16/09/2016 έως τις 18/09/2016, ο Δήμος Κοζάνης και το Φωτογραφικό Εργαστήρι «Φωτοδίοδος» του ΟΑΠΝ Κοζάνης, διοργανώνουν έκθεση φωτογραφίας με θέμα την Κοζάνη και την γύρω περιοχή.

Έτσι θα αποκτήσεις γρήγορα υγιή μακριά μαλλιά

Θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα χωρίς να βάλεις τρέσες και εξτένσιονς; Υπάρχουν μικρές, έξυπνες και απλές λύσεις για να γίνεις σύντομα μια σύγχρονη ραπουνζέλ. Τι πρέπει να κάνεις;

Σε πολυτελή βίλα επιχειρηματία διακοπές Τσίπρας-Περιστέρα: Ιδιωτική παραλία στο κύμα

Σε πολυτελέστατη βίλα επιχειρηματία θα κάνουν και φέτος – όπως και πέρυσι- τις οικογενειακές διακοπές τους ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγός του Μπέτυ Μπαζιάνα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το πρωθυπουργικό ζευγάρι θα μείνει στη lux βίλα του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Γιώτη, στο Σούνιο, όπου είχαν φιλοξενηθεί και πέρσι το καλοκαίρι.

Βάσεις 2016: Τελευταίες εκτιμήσεις ανά επιστημονικό πεδίο

«Τρελή» πορεία αναμένεται να διαγράψουν, σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι Βάσεις 2016 για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως άλλωστε προκύπτει από τα τελικά στατιστικά στοιχεία των πανελλαδικών που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας.

Άϊ-Νικάνορας: ο Προστάτης Άγιος των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας

Ο Άϊ-Νικάνορας της Ζάβορδας († 7 Αυγούστου) (1491-1549) είναι, ως γνωστόν, ο κατ’ εξοχήν Προστάτης Άγιος των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών της και των φιλόπονων και άδολων κτηνοτρόφων της.
Απ’ το έτος 1534, που ο εν λόγω Θεσσαλονικιός Όσιος ήλθε, κατόπιν θεϊκής υπόδειξης κι εντολής, στην περιοχή της κι έκτισε το ξακουστό Μοναστήρι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο όρος Καλλίστρατο (Ζάβορδα) Γρεβενών, και μέχρι σήμερα, επιτέλεσε κι επιτελεί πάμπολλα θαύματα και ευεργέτησε κι ευεργετεί ποικιλοτρόπως όλους τους Δυτικομακεδόνες Χριστιανούς.

Τι συνέβη πριν τη δολοφονία στο Κορωπί; Τι αποκάλυψε ο σύντροφος της 26χρονης;

Η ιστορία πίσω από το άγριο έγκλημα στο Κορωπί αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του ερωτικού δράματος, με την 26χρονη φόνισσα να αποκαλύπτει τι προηγήθηκε πριν σφάξει τη γυναίκα του 41χρονου συντρόφου της.

Βασίλης Κουτσονάνος: Ο Κοζανίτης μπασίστας, που επιλέχθηκε μεταξύ εκατοντάδων μουσικών σε ένα από τα καλύτερα φεστιβάλ της Ευρώπης

O Βασίλης Κουτσονάνος, έχει καταγωγή από την Κοζάνη και μία λαμπρή πορεία στη μουσική καθώς φαίνεται. Είναι 26 χρονών και σπουδαστής στο Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών «Kunst Universitat Graz της Αυστριας (acoustic bass), ενώ βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών του.

Αποκαλύψεις φωτιά για Μαυρίκο και τοξικολογικές: Τι είχε καταναλώσει

Νέα στοιχεία για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο Παναγιώτης Μαυρίκος στις 9 Ιουνίου 2016, όταν και έχασε τη ζωή του, προσφέρουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, ο Μαυρίκος είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα ηρεμιστικών χαπιών ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το διάστημα πριν το δυστύχημα με το αυτοκίνητό του είχε πιεστεί ψυχολογικά λόγω της σύλληψης και της δικαστικής του περιπέτειας με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει κατάθλιψη.

Φουσκωμένος ο τελικός λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ. Τι λάθη να προσέξετε

Συνολικά 2,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι ή τρεις στους δέκα ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώσουν φέτος υψηλότερο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με πέρυσι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία τα οποία έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Ένα ποσοστό της τάξεως του 70% είτε δεν θα έχει την παραμικρή μεταβολή στο ύψος του εκκαθαριστικού του σημειώματος, είτε θα έχει κάποια μείωση.

Ηλικιωμένος επιβάτης σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Κοζάνης απείλησε με όπλο οδηγό και επιβάτη στη Λάρισα

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 5 Αυγούστου στην πόλη της Λάρισας.

Σε δρομολόγιο του ΚΤΕΛ Κοζάνης από την Αθήνα για την Κοζάνη και ενώ βρισκόταν στην πόλη της Λάρισας,  ένας 89χρονος επιβάτης, ο οποίος βγαίνοντας από το λεωφορείο, απείλησε αναίτια με περίστροφο τον οδηγό του οχήματος και έναν επιβάτη.

Μεγάλη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου στην Πτολεμαΐδα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για μία και μόνο εμφάνιση στο Δημοτικό Στάδιο Πτολεμαΐδας το Σάββατο 27 Αυγούστου.

Με την υπέροχη βαθειά φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει πάντα στη σκηνή , η δημοφιλής ερμηνεύτρια δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στις live εμφανίσεις της.Μέσα από την πολύχρονη δισκογραφική πορεία της έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια καλλιτεχνική μοναδικότητα που για μια ακόμη φορά θα ενθουσιάσει τους πολλούς και φανατικούς θαυμαστές της.

Ώρα Προσέλευσης: 21:00

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με μπουρίνια και χαλάζι

Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά η ΕΜΥ προειδοποιεί για καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες και ημέρες.
Συγκεκριμένα το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εκδόθηκε  αναφέρει: