Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 13.000 ανέργους με μεροκάματο 21€. Πότε και πώς θα κάνετε αιτήσεις

Δύο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε 13.000 ανέργους, ηλικίας 18 – 24 και 25 – 29 ετών, να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία τεσσάρων μηνών σε εργοδότες του ιδιωτικού τομέα και σε Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.).

Χοληστερίνη και τριγλυκερίδια: Ποιά είναι τα όρια – Υπολογισμός

Η ολική χοληστερίνη του αίματος, επίσης γνωστή ως το επίπεδο της χοληστερόλης ορού, αξιολογείται ανάλογα με τον κίνδυνο της καρδιαγγειακής ασθένειας που ο κάθε τύπος χοληστερόλης προκαλεί.

Ζουν περισσότερο από τους άλλους όσοι διαβάζουν βιβλία

Αν βάζεις στόχο να γεμίζεις όλο και περισσότερο τη βιβλιοθήκη σου με βιβλία που διαβάζεις ανά εβδομάδα, τότε εύγε, θα ζήσεις πολλά χρόνια.Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν να σε πείσουν ότι αξίζει να βάλεις το διάβασμα στη ζωή σου, κυρίως ψυχολογικής και εκπαιδευτικής φύσεως. Τώρα, έχεις έναν ακόμη σημαντικό λόγο: τη μακροζωία.

Σε "καραντίνα" 12 δήμοι της χώρας, λόγω ελονοσίας

Σε προσωρινό αποκλεισμό από οποιαδήποτε αιμοδοσία βρίσκονται οι κάτοικοι, εργαζόμενοι αλλά και επισκέπτες περιοχών 12 δήμων της χώρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή».
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο λόγος για τον οποίο οι περιοχές αυτές τέθηκαν σε «συναγερμό» από τους υπευθύνους του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων είναι ο εντοπισμός κρουσμάτων ελονοσίας, μιας νόσου που από το 2009 και μετά απασχολεί όλο και πιο συχνά τις υγειονομικές αρχές, καθώς σε ετήσια βάση καταγράφονται
περιστατικά εγχώριας μετάδοσής της.

Με πολλές συμμετοχές η 5η Ποδηλατοβόλτα Ξηρολίμνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Ποδηλατοβόλτα Ξηρολίμνης.

 Πολλές συμμετοχές και με τους μικρούς δικυκλιστές ενθουσιασμένους ξεκίνησε η βόλτα ξεκίνησε από την Ξηρολίμνη, ενώ με την ολοκλήρωση της διαδρομής ακολούθησε γιορτή με πλούσια δώρα και άφθονους μεζέδες.