Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Υπόθεση Μπεν: Έτσι πέθανε το παιδί. Στο φως η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα κλειδί

Το ''ζουμί'' της κατάθεσης του αυτόπτη μάρτυρα κλειδί, έρχεται να δώσει απαντήσεις στην κινητοποίηση των Βρετανών  αστυνομικών, που συνεχίζουν τις έρευνες στο επίμαχο χωράφι στην Κω.
Αν και ακόμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του, σκιαγραφείται ως άτομο που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μπάρκα, που φέρεται να σκότωσε άθελά του τον μικρό Μπεν κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στο χωράφι όπου έχουν επικεντρωθεί σε πρώτο στάδιο οι έρευνες.

Αλλαγή του καιρού από το απόγευμα Κυριακής. Που θα βρέξει

Μπορεί η Κυριακή να ξημέρωσε με λιακάδα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει από το απόγευμα, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες ιδίως στη δυτική Ελλάδα, τα νησιά του Ιονίου και τη Μακεδονία.

Αλλαγές στο Λύκειο και στην εισαγωγή στα ΑΕΙ. Το Εθνικό Απολυτήριο

Μεγάλες αλλαγές σχεδιάζονται για το Λύκειο και την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς πλέον το Λύκειο θα εκδίδει μόνο Εθνικό Απολυτήριο ή Πιστοποιητικό Σπουδών. Δηλαδή, δεν θα υπάρχει ούτε βαθμός πρόσβασης ούτε μηχανογραφικό δελτίο προς συμπλήρωση από τους μαθητές.

Ποιες Κυριακές θα ανοίξουν τα καταστήματα μέχρι το τέλος του 2016

Την 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου.

Τα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται να λειτουργήσουν τις ακόλουθες Κυριακές του 2016 που απομένουν:

Η εισήγηση της περιφερειακής αρχής για κινητοποιήσεις αν πουληθεί «έστω και μια μετοχή της ΔΕΗ»

Αδιαπραγμάτευτο κοινωνικό αγαθό η ενέργεια και τα νερά και αυτό είναι το κοινωνικό μας συμβόλαιο με τους πολίτες, είπε μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης ενέργειας κ. Παναγιωτίδου, προσθέτοντας ωστόσο πως ο περιφερειάρχης σε έκτακτη συνάντηση απέσπασε δέσμευση του υπουργούς ότι δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις.