Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Eπιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε οικόσιτα ζώα στα Πετρανά Κοζάνης. Καταγγελία κατά παντός υπευθύνου από τους κατοίκους


Πολλές είναι οι επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονται στην περιοχή των Πετρανών Κοζάνης, σε άλλα οικόσιτα ζώα κατοίκων του χωριού.
Η εικόνα όπως μας περιγράφουν οι κάτοικοι, είναι τρομακτική ενώ σχεδόν κάθε μέρα έρχονται αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα των νεκρών ζώων στις κτηνοτροφικές τους μονάδες.

Ζωή Μπουρατά: Άγνωστος γυμνόs άνδρας κυνηγούσε τη 13χρονη

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την εξαφάνιση της Ζωής Μπουρατά, που είχε αίσιο τέλος, αφού το 13χρονο κορίτσι εντοπίστηκε στο μετρό της Αργυρούπολης.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Freddo, η 13χρονη Ζωή Μπουρατά έχει υποστεί ισχυρό σοκ και δεν μιλάει, αφού είναι ακόμα πολύ φοβισμένη.

Προφητεία σοκ της Μπάμπα Βάνγκα για Ομπάμα: «Μετά από αυτόν το…»

Η τυφλή Βουλγάρα προφήτισσα, η Μπάμπα Βάνγκα, που πέθανε σε ηλικία 85 ετών το 1996, είχε προφητεύσει ότι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών θα ήταν μαύρος αλλά θα ήταν και ο τελευταίος Πρόεδρος της χώρας.

Γιατί οι γονείς στη Σουηδία μεγαλώνουν τα παιδιά τους καλύτερα

Σε έναν φανταστικό κόσμο, η εργαζόμενη μαμά θα έμενε στο σπίτι για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά τον τοκετό, ενώ ο μισθός της θα «έμπαινε» κανονικά. Σε έναν φανταστικό κόσμο θα υπήρχαν αλλαξιέρες για μωρά και στις ανδρικές τουαλέτες. Σε έναν φανταστικό κόσμο, όταν το παιδί σου θα αρρώσταινε, θα δικαιούσουν ειδική άδεια για να μείνεις μαζί του στο σπίτι.

Το νέο σύστημα εισαγωγής στα ΑΕΙ και οι αλλαγές

Σε σχολές και όχι σε τμήματα σχολών θα εισάγονται από το 2020 οι μαθητές και υποψήφιοι φοιτητές, ολοκληρώνοντας ένα νέο τύπο «ενισχυμένου» λυκείου, καθώς το μοντέλο του International Baccalaureate (I.B.) που πρότεινε η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου κρίνεται ανεφάρμοστο, όπως επίσης και η ελεύθερη πρόσβαση των υποψηφίων στα ΑΕΙ όσο υπάρχει κλειστός αριθμός θέσεων στις σχολές.