Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Γιατί πολλές αεροπορικές εταιρίες χρεώνουν τις αποσκευές;

Έχετε αναρωτηθεί γιατί ορισμένες αεροπορικές εταιρείες συνεχίζουν να χρεώνουν ακριβά τις βαλίτσες, παρόλο που το κόστος των καυσίμων έχει μειωθεί;
Για να βγάλουν όσο περισσότερο κέρδος μπορούν, απαντά το Vox σε ένα συνοπτικό και κατανοητό επεξηγηματικό βίντεο.

Έρανος της Αγάπης από την Μητρόπολη 11 έως 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Κοζάνη

Η Εκκλησία τηρώντας τις εντολές του Κυρίου, που δεν μας επιτρέπουν να ζούμε σύμφωνα προς τα πάθη και τις επιθυμίες μας αλλά μας διδάσκουν τη μέγιστη προς τον πλησίον Αγάπη, ασκεί τη φιλανθρωπία αθόρυβα και διακριτικά, βρίσκοντας πάντα να δώσει στους ενδεείς που πρσφεύγουν κοντά της.

Πρέσπες, δίδυμα «θαύματα» σε μια μαγευτική γωνιά της χώρας

Παγωνιά και ομίχλη. Και γαλήνη. Τρεις λέξεις μπορούν να συνοψίσουν αυτά που κυρίως θα δει και θα νιώσει ο επισκέπτης στις Πρέσπες. Χρειάζονται ωστόσο πολλά περισσότερα λόγια για να περιγράψουν τη φυσική ομορφιά και το μεγαλείο αυτής της λιμναίας περιοχής που θα μαγέψει όποιον φτάσει ως εκεί για να την επισκεφθεί.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κεντρικής Πλατείας της Πτολεμαϊδας

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της Κεντρικής Πλατείας της Πτολεμαϊδας  από το Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 6,30 μ.μ. στα πλαίσια εορταστικής εκδήλωσης , που διοργανώνει ο Δήμος Εορδαίας.  

Πανηγυριζει ο Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος επί τη μνήμη του εν αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κοζάνης επί τη μνήμη του εν αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος, επισκόπου Τριμυθούντος του Θαυματουργού.