Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η λειτουργία των σχολείων αύριο Τετάρτη 18-1-2017 σε Κοζάνη-Εορδαία-Βόιο-Σέρβια-Βελβεντό και σε ορισμένους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

Δήμος Κοζάνης

Μέχρι στιγμης (ώρα 8.30 μ.μ.) η απόφαση του δημάρχου Κοζάνης είναι πως τα σχολεία όλων των βαθμίδων αυριο, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα λειτουργήσουν κανονικά. Εάν αλλάξει κάτι θα σας ενημερώσουμε σχετικά.



Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και για αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της έντονης χιονόπτωσης και των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών , πλην του 8ου Νηπιαγωγείου Πτολεμαϊδας, που θα παραμείνει κλειστό.

Δήμος Βοϊου

Από το Δήμο Βοΐου ανακοινώνεται ότι :
Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου, Δημητρίου Λαμπρόπουλου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Βοΐου αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 θα ανοίξουν μία διδακτική ώρα αργότερα. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής:

Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15π.μ. ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

Δήμος Φλώρινας

Αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π.μ. λόγω της χιονόπτωσης.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Πρεσπών

Με απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Πρεσπών θα λειτουργήσουν δυο ώρες αργότερα αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. …


Δήμος Καστοριάς

Οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς, αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15 π.μ..

Σε περίπτωση που παρατηρηθεί επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση με δελτίο τύπου.


Δήμος Άργους Ορεστικού

Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 39/17-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν  την Τετάρτη 18/01/2017, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που βρίσκονται σε εξέλιξη και της μη ομαλής πρόσβασης των οχημάτων από και προς αυτές.

Δήμος Νεστορίου

Με απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου, Πασχάλη Γκέτσιο , τα σχολεία όλων τωνβαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου

(Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγεία , σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) δεν θα λειτουργήσουν τη Τετάρτη 18-01-2017, λόγω των έντονων χιονοπτώςεων και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν.

Δήμος Γρεβενών

Σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών, θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 10:00 πμ. Οι παιδικοί σταθμοί, αρχίζουν μία ώρα αργότερα από το κανονικό ωράριο, στις 8:00 πμ
Σε περίπτωση που έχουμε επιδείνωση των καιρικών φαινομένων στην διάρκεια της νύχτας ή τις πρώτες πρωινές ώρες, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αύριο, νωρίς το πρωί.

Δήμος Δεσκάτης

Αύριο Τετάρτη 18, Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου Δεσκατης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10:00 το πρωί Σε περίπτωση επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων θα ακολουθησει νέα ανακοίνωση στις οχτώ το πρωί.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου