Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Ραγίζει καρδιές η σκυλίτσα από την Καβάλα που θρηνεί κάθε μέρα τα αφεντικά της

Είναι γνωστό ότι το σκυλί είναι ο πιο πιστός φίλος του ανθρώπου. Αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ένα σκυλάκι από την Καβάλα μ' ένα βίντεο που αν το δείτε σίγουρα δεν θα καταφέρετε να μείνετε ασυγκίνητοι.



Το απίστευτο βίντεο, τράβηξε ο Ανδρέας Ρηγούλης από την Καβάλα. Πριν 24 μέρες έφυγε από τη ζωή, ξαφνικά, η αδελφή του και ο γαμπρός του. Η οικογένεια έβαλε τις φωτογραφίες τους στο σύνθετο και το καντήλι να καίει δίπλα τους. Κάθε μέρα, η Αλίσια, το πιτμπουλ της οικογένειας ανεβαίνει στην καρέκλα και βάζει για ώρα το πρόσωπό του στις φωτογραφίες, θρηνώντας για τα αφεντικά του.

"Ο Ανδρέας, τράβηξε βίντεο το σκύλο του και το δημοσίευσε στο facebook ραγίζοντας καρδιές! Το βίντεο έγινε viral και έχει πάνω από 240 χιλιάδες προβολές μέσα σε δυο μέρες! " Λοιπόν ανέβασα αυτό το βίντεο γιατί δεν είχα ξανά δει κάτι τέτοιο και θεώρησα πως πρέπει να το δουν όλοι , όπως θα δείτε η αλισια είναι η πιτμπουλιτσα μου και κοιτάει τις φωτογραφίες σχεδόν καθημερινά,ανεβαίνει στην καρέκλα και βάζει το κεφάλι της στο σύνθετο το οποίο βάλαμε τις φωτογραφίες και το καντηλάκι της αδερφής μου και του γαμπρού μου που δυστυχώς μας άφησαν για έναν καλύτερο κόσμο εδώ και 22 ήμερες.... δείτε το" έγραψε ο Ανδρέας κάτω από το συγκλονιστικό βίντεο

Δείτε το
βίντεο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου