Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ανατροπή 27 χρόνια μετά: To Pretty Woman είχε άλλο τέλος και ήταν μακάβριο

Μπορεί το Pretty Woman να είναι μια από τις ταινίες που σχεδόν όλοι έχουμε δει περισσότερες από μία φορές, ωστόσο, 27 χρόνια μετά την κυκλοφορία της, έρχονται τα πάνω κάτω!
Με πρωταγωνιστές τον Richard Gere και την Julia Roberts, η ταινία περιγράφει το love story ενός χρηματομεσίτη της Wall Street, που γοητεύεται από την απλότητα και ειλικρίνεια μιας πόρνης, την οποία προσπαθεί να μυήσει στα μυστικά της ζωής της υψηλής κοινωνίας.

Αν και το Pretty Woman θεωρείται μία από τις καλύτερες ρομαντικές κομεντί, το φινάλε ήταν πολύ διαφορετικό από αυτό που προβλήθηκε και ήταν μακάβριο!

«Δεν φαντάζεστε πόσο το συζητήσαμε», είπε, στο Hearst Tower Q&A, ο πρώην επικεφαλής των στούντιο Disney, Jeffrey Katzenberg και έκανε την αποκάλυψη: «ως σενάριο, ήταν για ταινία άνω των 17 ετών για μία πόρνη στη λεωφόρο του Hollywood. Η αρχική εκδοχή ήταν πολύ σκοτεινή. Νομίζω πέθαινε από υπερβολική δόση!».

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ίδιο, το happy end προέκυψε λόγω της συνεργασίας των παραγωγών με την Disney. «Έγινε ένα παραμύθι και μια ταινία για μια  πριγκίπισσα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.









peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου