Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Το μυστικό ταξίδι της οικογένειας Βακάκη στη Βουλγαρία

Απόλυτα απομονωμένη θέλησε να μείνει η οικογένεια του Γιώργου Βακάκη που έχασε τη ζωή του οδηγόντας τη μοιραία Porsche στην Αθηνών Λαμίας. Οι γονείς και οι αδελφές του επέλεξαν να αποχαιρετήσουν μόνοι τον αγαπημένο του Τζώρτζη όπως τον φώναζαν.

Το σπίτι της οικογένειας Βακάκη στα βόρεια προάστια έμεινε ερμητικά κλειστό για όλους. Πληροφορίες λένε ότι ευγενικά απέτρεψαν όλους τους φίλους και τους συγγενείς που θέλησαν να είναι κοντά τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Υπό άκρα μυστικότητα έγιναν τόσο η νεκρώσιμη ακολουθία όσο και η αποτέφρωση της σορού του Γιώργου Βακάκη στη Βουλγαρία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη νεκρώσιμη ακολουθία σε κοιμητήριο της Αττικής ήταν παρόντες μόνο οι γονείς, οι δύο αδελφές και μια γυναίκα, μέλος του προσωπικού της οικογένειας.

Το αυτοκίνητο με τη σορό του Γιώργου Βακάκη ξεκίνησε την Τετάρτη το ταξίδι προς τη Βουλγαρία, η οικογένεια διανυκτέρευσε στην Αθήνα και την Πέμπτη με αεροσκάφος ιδιωτικής εταιρείας μετέβη στη Σόφια για την τελετή αποτέφρωσης.
Εκεί γράφηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την οικογένεια Βακάκη.


Σχεδόν την ίδια ώρα ερχόταν στο φως η συγκλονιστική μαρτυρία του ιατροδικαστή Γιώργου Ντιλέρνια που διενήργησε την νεκροψία στα τέσσερα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στην Αθηνών – Λαμίας.
Μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο “Tatiana Live” ο έμπειρος ιατροδικαστής έκανε λόγο για για ακαριαίο θάνατο λόγω των κακώσεων από την πρόσκρουση.






newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου