Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Φλωρινιώτες αστυνομικοί στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο χιονοδρομικό κέντρο Windischgarsten στην περιοχή Oberösterreich της Αυστρίας, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας Αστυνομίας στις 6 με 11-03-2017. Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση Αθλητισμού Αστυνομικών και αθλοθετήθηκαν αγωνίσματα Αλπικού Σκι και Βορείων Αθλημάτων.
Συγκεκριμένα οι αθλητές αγωνίστηκαν στην Γιγαντιαία Τεχνική Κατάβαση και το Παράλληλο Σλάλομ στα Αλπικά, το ατομικό και ομαδικό σπριντ στους Δρόμους Αντοχής και στο Δίαθλο.

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές από δεκατέσσερα Ευρωπαϊκά κράτη. Στη 12 μελή Ελληνική αποστολή συμμετείχαν τρείς Φλωρινιώτες οι Ζηλάκης Βασίλειος, Κωτόπουλος Γεώργιος και ο προπονητής της ομάδας Δούμτσης Κυριάκος. Οι αθλητές συμμετείχαν στο άθλημα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης και του παράλληλου σλάλομ και κατέλαβαν αντιστοίχως την 11η και 16η θέση και 5η και 17η θέση.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές και τον προπονητή της ομάδας και έφορο Αλπικού του Σ.Ο.Χ. θερμά συγχαρητήρια για τα άριστα αποτελέσματα αλλά και το παράδειγμα που δίνουν στους μικρότερους αθλητές του Συλλόγου με την συμμετοχή τους τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στους αγώνες της Αστυνομίας.




Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο επίσημο site της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αθλητισμού Αστυνομίας : www.uspe.org
 
https://www.uspe.org/ergebnisse/2017/ski/14%20EPC%20Skila%20Ergebnis%20Herrenklasse.pdf


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Καράντζας Χ. Λάζαρος             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου