Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Αποκαλύπτονται τα μυστικά του γνωστού μάγου David Copperfield

Σε δικαστική αίθουσα με τον πιο άδοξο τρόπο είναι έτοιμος να διαλυθεί ο μύθος του διάσημου μάγου David Copperfield.

Όλα ξεκίνησαν από έναν Βρετανό που μήνυσε τον Κόπερφιλντ, υποστηρίζοντας ότι υπέστη εγκεφαλική βλάβη κατά τη διάρκεια ενός κόλπου που πήγε στραβά και σύμφωνα με τον δικηγόρο του η μαγεία του Κόπερφιλντ θα ρίξει αυλαία.


«Ελπίζω να περάσετε καλά το χρόνο της ανάκρισης κ. Copperfield, γιατί μπορεί να προσπαθήσετε, αλλά εγώ δεν θα μπω σε οποιοδήποτε κουτί. Πιστεύω ότι ορισμένα από τα μυστικά θα αποκαλυφθούν», δήλωσε χαριτολογώντας ο δικηγόρος Benedict Morelli.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο πελάτης του Morelli, ο 57χρονος Gavin Cox, είχε πάει να δει το σόου του μάγου το 2013 στο Λας Βέγκας. Όταν τον κάλεσε στη σκηνή ο Copperfield για το κόλπο της εξαφάνισης αυτός κατενθουσιάστηκε. Στη συνέχεια όμως, οι βοηθοί του Copperfield πέρασαν τον Cox και άλλους από το κοινό που πήραν μέρος στο τρικ μέσα από έναν σκοτεινό μυστικό διάδρομο -μέρος του κόλπου- όπου ο 57χρονος σκόνταψε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα. Σε δηλώσεις του ο Cox είπε ότι υπήρχαν άνθρωποι που του έλεγαν ότι «ο Copperfield είναι κακός άνθρωπος και ισχυρίστηκε ότι όταν έπεσε αν και τον είδε αδιαφόρησε για το ατύχημά του».

Ο Cox που μαγείρευε για τους Βρετανούς βασιλείς ισχυρίζεται πως πλέον δεν μπορεί να ψήσει ούτε ένα μάφιν. «Έχει γυρίσει η ζωή μου ανάποδα», δήλωσε με δακρυσμένα μάτια.

«Πονάω συνεχώς και δυσκολεύομαι να θυμάμαι κοντινά περιστατικά». Είπε ακόμα ότι εάν δεν έχει κατά τη διάρκεια της νύχτας έναν αναπνευστήρα θα σταματήσει η αναπνοή του και θα πεθάνει.
Ο συνήγορος του Cox είπε ακόμα ότι και αυτός έχει κάποιους άσσους κρυμμένους στο μανίκι του, που θα αποκαλύψει στο δικαστήριο και θα αποδείξει ότι ο Copperfield δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας απατεώνας.

Ο δικηγόρος του Copperfield Theodore Bloomberg είπε ότι το συγκεκριμένο κόλπο γίνεται με επιτυχία για περισσότερα από 15 χρόνια και έχουν συμμετάσχει πάνω από 100 χιλιάδες θεατές, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει τις απειλές του Morelli για αποκαλύψεις.





E-Radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου