Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Survivor: «Οι παίκτες υπογράφουν διαθήκη πριν μπουν»

Το Survivor από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον…
Πολλοί όμως είναι εκείνοι που αμφιβάλλουν αν τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα όσο δείχνουν, αν όντως δεν τρώνε, αν οι συνθήκες είναι τόσο δύσκολες.


Πολλοί είναι εκείνοι που αποκάλυψαν από προηγούμενα Survivor πως η πείνα και η εξαθλίωση κυριαρχούσε, άσχετα που το φετινό είναι πιο…»Περιποιημένο»! Και τι εννοούμε;

Δηλαδή όπως τα περιγράφουν οι παίκτες που είχαν πάρει μέρος στο «Survivor» το 2003, η καταστάσεις που ζούσαν ήταν εξωπραγματικές με τους ίδιους να δίνουν πραγματική μάχη για να επιβιώσουν.

Η Ορθούλα Παπαδάκου, μία από τους παίκτες του πρώτου Survivor, μας εξομολογήθηκε πως το κίνητρο των παικτών τότε δεν ήταν ούτε καν οικονομικό μιας και για την παραμονή του λάμβαναν ένα συμβολικό ποσό για όλες τις ημέρες, σε σύγκριση με τους παίκτες αυτού του «Survivor» που πληρώνονται αδρά για να συμμετέχουν, άρα εκ των πραγμάτων είναι κερδισμένοι είτε πάρουν το έπαθλο, είτε όχι!



Αυτό όμως που πραγματικά μας σόκαρε, αν και στο άκουσμα φαίνεται φυσιολογικό από μία πλευρά, είναι πως οι παίκτες, που αποφασίζουν να συμμετέχουν στο «Survivor» πριν ταξιδέψουν για το νησί υπογράφουν ένα χαρτί, το οποίο είναι σαν «διαθήκη».

Δηλαδή σε περίπτωση θανάτου, τα υπάρχοντα τους από το νησί ή τα λεφτά που τυχόν είναι να πάρουν θα πηγαίνουν σε κάποιο οικογενειακό τους πρόσωπο, όπως και ότι ευθύνη για την υγεία τους έχουν παρά μόνο οι ίδιοι…

Αυτό το επιβεβαίωσε και η Ορθούλα Παπαδάκου, όπου μιλώντας αποκλειστικά στο Youweekly.gr αποκάλυψε:

«Ναι ισχύει! Υπογράψαμε ένα χαρτί σε περίπτωση που κερδίσουμε και μας συμβεί κάτι στην υγεία μας, να αποφασίσουμε σε ποιον δικό μας άνθρωπο θα δοθούν τα λεφτά και τα προσωπικά μας αντικείμενα! Κάτι σαν διαθήκη…»




youweekly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου