Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ο 26χρονος έτρεχε και φώναζε βοήθεια! Τον άκουσαν οι ίδιοι οι γονείς του

Παλαιό Φάληρο
- Συγκλονίζουν οι περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων για την δολοφονική ενέδρα! Όπως λένε, ο νεαρός έτρεχε για να ξεφύγει από τον δολοφόνο του!
- Γείτονες αλλά και οι γονείς του τον άκουσαν να φωνάζει βοήθεια αλλά είχε ήδη δεχθεί τους πυροβολισμούς
- Ο 26χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό πατέρα του και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στον Ερυθρό Σταυρό
- "Τι κοιτάς ρε;" είπε το θύμα στον δράστη και ο τελευταίος τον πυροβόλησε τουλάχιστον 4 φορές
- Ο 26χρονος αναγνώρισε τον άνδρα που τον πυροβόλησε!


Τις στιγμές αγωνίας που έζησε ο 26χρονος στο Παλαιό Φάληρο το βράδυ της Τρίτης (04/04/2017) την ώρα που δεχόταν  τους πυροβολισμούς από άνδρα σε μηχανή, περιγράφουν άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του 26χρονου ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως περιγράφουν όσοι έζησαν το δραματικό γεγονός, το παιδί έτρεχε στον δρόμο και φώναζε βοήθεια και τον άκουσαν μέχρι και η μητέρα και ο πατέρας του! Μάλιστα, οι ίδιες πηγές λένε ότι ευτυχώς που οι γονείς του ήταν σπίτι γιατί τον άκουσαν και έτρεξαν κοντά του και τον βρήκαν μέσα στα αίματα! Ο πατέρας του μάλιστα που είναι γιατρός, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ούτε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών πρόκειται ούτε σχέση με ναρκωτικά έχει η υπόθεση. Ο 26χρονος δέχτηκε 4 με 5 σφαίρες και στις 10.30 το βράδυ σχεδόν έξω από το σπίτι του. Αναγνώρισε τον δράστη και έδωσε στους αστυνομικούς και το όνομά του.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων που περιγράφουν λεπτό προς λεπτό πως έζησαν το δραματικό αυτό γεγονός. Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, έτρεχε για να ξεφύγει από τον επίδοξο δολοφόνο του!


'

Όλο το χρονικό

Μια δολοφονική ενέδρα, ένας στυγνός εκτελεστής κι ένας άνθρωπος 26 μόλις ετών που δίνει μάχη για τη ζωή του. Αυτά είναι τα δεδομένα του απίστευτου θρίλερ που εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης, 04.04.2017, στο Παλαιό Φάληρο. Ο 26χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

"Τι κοιτάς ρε;"
Όλα έγιναν στη συμβολή των οδών Ναυσικάς και Αχαιών στο Παλαιό Φάληρο. Το θύμα κατευθυνόταν προς το σπίτι του πεζός.


Εκείνη τη στιγμή πέρασε από δίπλα του μία μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας άνδρας. Ο οδηγός κατέβηκε και πλησίασε απειλητικά τους νεαρούς, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο 26χρονος φέρεται να του είπε "τι κοιτάς ρε";

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ο δράστης έβγαλε το όπλο που είχε μαζί του και πυροβόλησε εν ψυχρώ τον νεαρό άνδρα τουλάχιστον 4 φορές.

Εδώ να σημειώσουμε πως η πρώτη πληροφόρηση έκανε λόγο για δύο άτομα πάνω στη μηχανή, ωστόσο αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο newsit.gr, λένε πως στη μηχανή επέβαινε ένας άνδρας, ο οποίος είχε μάλιστα καλυμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (σ.σ. φορούσε full face).

Όλα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πολύ σημαντική κατάθεση που τους φέρνει κοντά στον δράστη που έστησε ενέδρα και πυροβόλησε τέσσερις φορές τον 26χρονο γιο γνωστού γιατρού στο Παλιό Φάληρο.

Είναι ο ίδιος ο νεαρός που φέρεται να έχει δώσει την κατεύθυνση στις έρευνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τα σοβαρότατα τράυματά του μπόρεσε να πει κάποια λόγια στους αστυνομικούς, αλλά και στους οικείους του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο 26χρονος φέρεται να αναγνώρισε τον δράστη που σήκωσε το εννιάρι πιστόλι και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.
Φαίνεται ότι είναι παλιοί γνώριμοι και όλα δείχνουν ότι ο δράστης, αλλοδαπός σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε με τον 26χρονο προσωπικές διαφορές.
Όπως φέρεται να έχει αναφέρει το θύμα ο δράστης πρέπει να είχε σχέσεις με μια γυναίκα την οποία γνώριζε στο παρελθόν και ο 26χρονος. Φαίνεται πως αυτή είναι η αιτία που όπλισε το χέρι του δράστη.
Οι πληροφορίες του newsit.gr λένε πως ο νεαρός μπόρεσε να πει στους αστυνομικούς το όνομα του ανθρώπου που θεωρεί ότι τον πυροβόλησε και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει η επιχείρηση εντοπισμού του ουσιαστικά από τα πρώτα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση.

Βίντεο είδαν άμεσα το "φως" της δημοσιότητας

Εδώ να σημειώσουμε πως λίγα λεπτά μετά την δημοσιοποίηση της είδησης, "ανέβηκαν" στο Youtube τρία βίντεο, με τους διαχειριστές του καναλιού να υποστηρίζουν πως δείχνουν τις στιγμές μετά το αιματηρό περιστατικό.


' '








Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου - Μίλτος Σακελλάρης - Κώστας Στάμου
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου