Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Οι «κούκλες» αντίκες των Φίλων Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας ταξίδεψαν στην Εράτυρα

«ΠΙΚ ΝΙΚ» ΣΤΗΝ ΕΡΑΤΥΡΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΧΑΛΚΙΝΩΝ!

Την 3η τους προγραμματισμένη εξόρμηση, με τη μορφή περιήγησης, πραγματοποίησαν την Κυριακή 14 Μαΐου οι Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Δυτικής Μακεδονίας , με τελικό προορισμό το όμορφο και γραφικό Βόιο.


Ειδικότερα, τα αυτοκίνητα «αντίκες» που στο πέρασμά τους μαγνητίζουν βλέμματα, ξεκίνησαν από την Κοζάνη το πρωί της Κυριακής με κατεύθυνση την Εράτυρα. Πιο συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν, πρώτα, την Ιερά Μονή Αγίου Αθανασίου Εράτυρας, όπου και ξεναγήθηκαν στη Μονή. ‘Έπειτα, αναχώρησαν για την Κεντρική πλατεία Εράτυρας.

Στην κεντρική πλατεία Εράτυρας τα μέλη των Φίλων Κλασικού Αυτοκινήτου παρακολούθησαν ομιλία με θέμα την ιστορία και τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά της περιοχής, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση χορευτικών από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή», με παραδοσιακές φορεσιές και ζωντανή μουσική χάλκινων πνευστών.

Η όμορφη περιήγηση στην Εράτυρα ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών. Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο δήμαρχος Βοϊου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος, ο διοικητής Τροχαίας Κοζάνης Σπύρος Διόγκαρης, ο Νίκος Κατσαούνης κ.α.






φωτογραφίες: Χρήστος Μπλέτσος





prlogos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου