Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Αναστάτωση στους δρόμους της Κοζάνης το βράδυ της Πέμπτης.Τι λέει η Αστυνομία για το περιστατικό.Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο σπίτι του δράστη

Κινητοποίηση της Αστυνομίας και αναστάτωση στους δρόμους της Κοζάνης νωρίς το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές καταδίωκαν ένα οδηγό που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα τύπου βαν, όταν εκείνος δεν σταμάτησε σε σήμα ελέγχου της Αστυνομίας.

Ο οδηγός του οχήματος τράπηκε σε φυγή, ενώ αναστάτωση προκλήθηκε στο σημείο μέχρι τη στιγμή της σύλληψής του, όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι συσχέτισαν το περιστατικό με το περιστατικό του περιβόητου λευκού βαν.

Έπειτα από την άμεση κινητοποίηση των Αρχών, το λευκό όχημα τύπου κλούβας ακινητοποιήθηκε κοντά στην οδό Δημοκρατίας ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Για την αποσαφήνιση του θέματος, ουδεμία σχέση έχει η σύλληψη του οδηγού που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου 2017 από τους άντρες της Ασφάλειας, με το θέμα που έχει προκαλέσει αναστάτωση το προηγούμενο διάστημα για το λευκό βαν.


kozanilife

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σύλληψη 55χρονου ημεδαπού στην Κοζάνη για διακίνηση ναρκωτικών

Χθες, (29-06-2017) το βράδυ στην Κοζάνη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης συνέλαβαν 55χρονο ημεδαπό, για διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ στην Κοζάνη αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχό του αύξησε ταχύτητα και προσέκρουσε πάνω σε άλλο όχημα, όπου και συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς παρά την αντίστασή του.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 55χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- κινητό τηλέφωνο, ενώ ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Κοζάνης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-681,5- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
χρηματικό ποσό -400- ευρώ,
ενώ κατασχέθηκε και το ανωτέρω Ι.Χ.Φ. όχημα.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο δράστης με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου