Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Φορτίζεις το κινητό από τον υπολογιστή; Δες από τι κινδυνεύεις

Η μπαταρία σας εξαντλείται και ο μόνος τρόπος για να το φορτίσετε είναι να τοποθετήσετε το βύσμα στον υπολογιστή… πριν το κάνετε όμως διαβάστε τι κινδύνους κρύβει!

Πραγματογνώμονας: H Porsche διήνυσε 44 εφιαλτικά μέτρα μέσα σε οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου.

Ποιες οι αποκαλύψεις του ενός εκ των 4 πραγματογνωμόνων για το τροχαίο, που προκάλεσε η Porsche του Γιώργου Βακάκη;.

Μόλις σε οχτώ δέκατα του δευτερολέπτου διήνυσε τα 44 εφιαλτικά μέτρα του μοιραίου πάρκινγκ της Εθνικής Οδού η «Πόρσε 911», που συγκρούστηκε με ταχύτητα 198 χιλιόμετρα την ώρα με το αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμανόγλου με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς.

Κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο, στο 4ο χλμ Ρυμνίου – Τριγωνικού

Φωτιά ξέσπασε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο 4ο χλμ του δρόμου Ρυμνίου – Τριγωνικού, περί τις 11:30 το πρωί σήμερα (Σάββατο 4/3/2017), που είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Εορτάστηκε η 74η επέτειος των μαχών Βίγλας και Φαρδυκάμπου στον Δήμο Βοΐου

Ο Δήμος Βοΐου, η Δημοτική Ενότητα Σιάτιστας και οι Αντιστασιακές οργανώσεις τίμησαν και φέτος, με επισημότητα, την 74η επέτειο των μαχών Βίγλας και Φαρδυκάμπου, την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στον ομώνυμο χώρο της μάχης.

Βροχές και καταιγίδες από τα μέσα της εβδομάδας στην Κοζάνη

Με θερμοκρασίες πάνω από τις κανονικές για την εποχή ξεκίνησε ο Μάρτιος κατά τις πρώτες μέρες του. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο νομό Κοζάνης θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα, με τοπικές νεφώσεις και τη θερμοκρασία να ξεπερνάει του 15 βαθμούς κελσίου.

Κυριακή της Ορθοδοξίας 2017: Τι γιορτάζουμε;

Αυτή την Κυριακή, 5 Μαρτίου, Α’ Κυριακή των Νηστειών, εορτάζεται πανορθοδόξως η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία καθιερώθηκε το 843 από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, τον υιό αυτής Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μεθόδιο τον Ομολογητή.