Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Φράσεις που θεραπεύουν: δοκιμάστε τες!

Είναι σημαντικό να λέμε αυτές τις φράσεις φωναχτά για να τις ακούμε και έτσι να πιστεύουμε σε αυτές και να αποκτούμε μεγαλύτερη επίγνωση της σημασίας τους.
Λέγεται ότι το 50% της δύναμης των λέξεων προέρχεται από το άτομο που τις λέει και το άλλο μισό από το άτομο που τις ακούει. Ωστόσο, στο παρόν άρθρο δεν θέλουμε να σας μιλήσουμε για την επικοινωνία σας με τους άλλους. Όχι!

Μάντσεστερ: Νέες φωτογραφίες από τον μακελάρη λίγο πριν σκορπίσει τον θάνατο

Η Scotland Yard έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες κάνοντας έκκληση για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του Salman Abedi, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.
Πρόκειται για τις τελευταίες εικόνες του βομβιστή που αιματοκύλισε τον συναυλιακό χώρο του Manchester Arena σκοτώνοντας 22 άτομα, ανάμεσά τους ανήλικα παιδιά.

Κέρκυρα: Το βίντεο με την τεράστια ρουφήχτρα που έγινε viral

Το βίντεο με την τεράστια ρουφήχτρα στην Κέρκυρα κανει τον γύρο του διαδικτύου.
Ο Βρετανός τουρίστας, Kieran Dickson που κατέγραψε το σπάνιο φαινόμενο δήλωσε σοκαρισμένος:
«Άφησα την ηλιόλουστη Γλασκώβη (σ.σ. τις προηγούμενες ημέρες είχε μίνι καύσωνα στη Βρετανία) για να πέσω πάνω σε αυτό τον καιρό στην Κέρκυρα».
Ο 21χρονος επισκέφθηκε την οικογένεια του που ζει μόνιμα στο νησί των Φαιάκων.

Τυχαία ανακάλυψη ανοίγει τον δρόμο για τη θεραπεία της τριχόπτωσης

Μία τυχαία ανακάλυψη είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στη θεραπεία για μια κατάσταση που πλήττει εκατομμύρια άνδρες. Και μπορεί να μην πρόκειται ακριβώς για πάθηση, η τριχόπτωση όμως αποτελεί φλέγον πρόβλημα για τον ανδρικό πληθυσμό.

Όρια ζαχάρου στο αίμα: Ποιες είναι οι τιμές που πρέπει να προσέχετε

Η κατανόηση του επιπέδου της γλυκόζης στο αίμα (ζάχαρο αίματος) είναι ένα βασικό μέρος της καθημερινότητας ενός ατόμου με διαβήτη, αλλά και σημαντική παράμετρος υγείας κάθε ανθρώπου γενικότερα.

Ποιο είναι το καλύτερο και το χειρότερο κοινωνικό δίκτυο για την ψυχική υγεία των νέων;

Το καλύτερο και το χειρότερο κοινωνικό δίκτυο για την ψυχική υγεία των νέων έφερε πρόσφατα στο φως μια έρευνα της Βασιλικής Εταιρείας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας.
Το δείγμα της έκθεσης βασίστηκε σε 1.479 νέους, ηλικίας από 14 έως 24 ετών. Σε αυτήν την έρευνα οι ερωτήσεις επικεντρλώθηκαν στον ρόλο που παόζουν τα κοινωνικά δίκτυα στην ψυχική τους υγεία, όπως αναφέρει το BBC.

Πόσα χρόνια και τι μισθός χρειάζεται για μια σύνταξη 1. 000 ευρώ

Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι συνδυασμοί που πρέπει να πιάσει κάποιος προκειμένου να εξασφαλίσει το τετραψήφιο ποσό από την κύρια σύνταξη ξεπερνώντας τους χαμηλούς συντελεστές αναπλήρωσης, την υψηλή φορολογία, την εισφορά υπέρ υγείας αλλά και την εισφορά αλληλεγγύης, είναι αδιανόητοι τουλάχιστον για τα σημερινά δεδομένα στην αγορά εργασίας.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία. Πότε θα υπάρξει βελτίωση

Βροχές, ισχυροί άνεμοι, ακόμα και χαλαζοπτώσεις προβλέπονται και σήμερα Κυριακή, με τη βαθμιαία εξασθένηση των έντονων φαινομένων να αναμένεται από το βράδυ, όπως ανέφερε το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις καθαριότητας και πρασίνου στην Κοζάνη και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων

Με εξαιρετικά αποτελέσματα η υλοποίηση του σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για θέματα καθαριότητας και πρασίνου στην πόλη της Κοζάνης και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων