Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Χριστούγεννα στο εκθεσιακό κέντρο Κοζάνης

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ SURVIVOR – ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ – ΜΑΚΙΓΙΑΖ – ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Κάθε απόγευμα, τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν στα διαδραστικά Παιχνίδια Survivor, που διοργανώνονται στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή, στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.
Τα παιχνίδια παίζονται σε τρεις ωριαίους κύκλους, από τις 17:00 – 21:00 και μπορούν να συμμετέχουν παιδιά κάθε ηλικίας.

Τελος η δωρεάν πλαστική σακούλα από 1η Ιανουαρίου

Ξεκινήστε να ψάχνετε εναλλακτικές… για το πού θα βάζετε τα ψώνια σας όταν πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ.
Γιατί από την αρχή του 2018, δηλαδή σε λίγες παύει η δωρεάν διάθεση λεπτής πλαστικής σακούλας από τα ταμεία των σούπερ μάρκετ και των εμπορικών καταστημάτων. Στο εξής, για κάθε σακούλα που επιμένετε να χρησιμοποιείτε θα υπάρχει ανταποδοτικό περιβαλλοντικό τέλος για κάθε σακούλα που
χρησιμοποιείται από τους καταναλωτές, όπως άλλωστε γίνεται
και σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η μελαγχολία των γιορτών: μια μορφή εποχικής κατάθλιψης

Δεκέμβριος. Ο πιο λαμπερός, ο πιο γιορτινός, ο πιο ξεχωριστός μήνας του χρόνου. Είναι ο μήνας που οι πόλεις μεταμορφώνονται, στολίζονται και πλημμυρίζουν από φως με τα χιλιάδες λαμπιόνια που κοσμούν τους δρόμους. Μικροί και μεγάλοι είναι χαρούμενοι, αισιόδοξοι, ψωνίζουν, κάνουν βόλτες, γελούν, διασκεδάζουν, είναι μέσα στο «πνεύμα των γιορτών».

Κοζάνη: Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή

Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Κοζάνης «Η Κόζιανη» στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεών του για τα Χριστούγεννα, οργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα  στην αίθουσα «Αλέξανδρος» της Λέσχης αξιωματικών Φρουράς Κοζάνης.