Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Το πρώτο χιόνι του '18 στην Κοζάνη- Πρωϊνές φωτογραφίες

Στα λευκά ξύπνησε η Κοζάνη σήμερα.
Το χιόνι, για το οποιο μας είχαν προετοιμάσει τα μετεωρολογικά δελτία, ήρθε τελικά χαράματα Πέμπτης 4 του Γενάρη κι έντυσε την πόλη στα χειμωνιάτικά της!
 Οι δρόμοι στην πόλη είναι προς το παρόν προσβάσιμοι και δεν υπάρχει δυσκολία στην κυκλοφορία. Προσοχή συνιστάται ούτως ή άλλως στους οδηγούς με τις παρούσες καιρικές συνθήκες.


Δείτε πρωϊνές φωτογραφίες από διάφορα σημεία της Κοζάνης
 όπως αναρτήθηκαν από φίλους στο facebook :


















Η πρόγνωση καιρού για την Κοζάνη από το meteo.gr

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την ΚΟΖΑΝΗ σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 5 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 0 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 5/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 1 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου