Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ανοίγουν τα στόματα, είναι καλοστημένη δολοφονία της 44χρονης Ειρήνης

Μόνο σε αυτοχειρία δεν οδηγούν τα στοιχεία» για το θάνατο της 44χρονης, δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειάς της Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της πριν λίγες μέρες σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία..
Ο B.Ταουξής έκανε λόγο για «καλοστημένη δολοφονία», επικαλούμενος τόσο τις αστυνομικές όσο και τις έρευνες που πραγματοποιεί ο ίδιος, ως νομικός της οικογένειας.


Εκλαμβάνοντας ως δεδομένο ότι πρόκειται για δολοφονία, οι έρευνες κινούνται πλέον στο «από πού προήλθε και πώς στήθηκε η επιχείρηση», συμπλήρωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Τέλος, όπως είπε, έχει ζητηθεί η επίσπευση των τοξικολογικών εξετάσεων, που θα δώσει κάποιες πρώτες απαντήσεις ως προς τα αίτια του θανάτου.
Αναφερόμενος στη μαρτυρία για καβγά της 44χρονης με δύο άνδρες είπε: «Ανοίγουν τα στόματα και η μικρή, κλειστή κοινωνία θα καταθέσουν σημαντικά κομμάτια για να συντεθεί το παζλ».
Στο ερώτημα αν υπάρχει περίπτωση να της δώσανε φάρμακα για να είναι σε καταστολή μέσα στο αυτοκίνητο είπε: «Δεν τα έχουμε δει αυτά; Σε πολλές περιπτώσεις».

Η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.
Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Από τις πρώτες ενδείξεις της ιατροδικαστικής εξέτασης, είχε φανεί πως η 44χρονη εισέπνευσε μεγάλες ποσότητες δηλητηριωδών αερίων, τα οποία προήλθαν από την καύση πετρελαίου, αφού βρέθηκε και ένα μπιτόνι με πετρέλαιο μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ωστόσο, αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις, για να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης μητέρας.

Εντολή για εκταφή

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr, ενδέχεται να γίνει εκταφή της 44χρονης προκειμένου να διερευνηθούν κι άλλα στοιχεία, τα οποία να οδηγήσουν τις αστυνομικές Αρχές στη λύση του μυστηρίου.

Οι συγγενείς της 44χρονης επιμένουν στην αρχική τους θέση, ότι δηλαδή η γυναίκα αποκλείεται να έβαλε μόνη της τέλος στη ζωή της, αλλά ότι έχει πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας.

Σενάρια εκβιασμού από την αστυνομία

Από την αστυνομία, ερευνάται η πιθανότητα η γυναίκα να έπεσε ακόμη και θύμα εκβιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Live news», τον περασμένο Νοέμβριο η γυναίκα είχε πουλήσει ένα κτήμα 40 στρεμμάτων έναντι 70.000 ευρώ.

Οι δικοί της άνθρωποι δεν αποκλείουν κάποιος να είχε φωτογραφίες από τη σχέση που διατηρούσε και να την εκβίαζε.

Ο αδελφός της 44χρονης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν το κίνητρο της δολοφονίας -όπως πιστεύει η οικογένεια- πιθανόν να είναι και οικονομικό.

Και δεύτερη μαρτυρία – «κλειδί»

Την ώρα που οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται με ραγδαίους ρυθμούς, μία μαρτυρία-κλειδί έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στην υπόθεση.

Στην εκπομπή «Tatiana Live», μίλησε και δεύτερος μάρτυρας, επιβεβαιώνοντας την ιστορία του πρώτου μάρτυρα για την 44χρονη. Ότι δηλαδή την είδε στην ερημική παραλία μαζί με τους δύο άνδρες.

Ο μάρτυρας περιέγραψε τη σκηνή με την άτυχη γυναίκα, όπου ο ένας από τους δύο άνδρες την αποπήρε και τη διέταξε να μπει μέσα στο αυτοκίνητο.


  '

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου