Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ο συζυγοκτόνος Τ. Τσιουχάρας σχεδίαζε επίθεση στην πρώην πεθερά του

Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο συζυγοκτόνος Αναστάσιος Τσιουχάρας, που σκότωσε και θα έθαψε τη σύζυγό του Ανθή Λινάρδου τον Ιανουάριο του 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, στις 24 Ιανουαρίου 2018, φέρεται ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται σαν κατηγορούμενος για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, όπου κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Αναστάσιος Τσιουχάρας μεταφέρθηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις φυλακές της Λάρισας, όπου σύμφωνα με την δικηγόρο του κ. Τσιουχάρα, την κα. Ασημίνα Μαγγόλα η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, η διερεύνηση της κατηγορίας του Αναστάσιου Τσιουχάρα, ξεκίνησε από τηλεφώνημα – καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου