Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

O Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας για το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος

Στην ΚΥΑ για το ειδικό τιμολόγιο ρεύματος αναφέρθηκε με ανάρτηση του στο facebook  ο Αντιπεριφειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κάτανας .
Χθες λοιπόν όχι μια απλή δέσμευση αλλά ένα όραμα του περιφερειάρχη πήρε σάρκα και οστά, όπου θα βοηθήσει τα μέγιστα τους πολίτες της δυτικής Μακεδονίας.
Το μειωμένο ειδικό τιμολόγιο ρεύματος 30%, θα ωφελήσει 133 χιλιάδες νοικοκυρια, χωρίς παρερμηνίες, χωρίς αστερίσκους και χωρίς ψηλά γράμματα.
4 χρόνια προσπαθούμε να υλοποιήσουμε όλα όσα έχουμε πει προεκλογικά. Τα «αυτονόητα» για κάποιους των τελευταίων 30 χρόνων, τα μετατρέπουμε επιτέλους σε έργα. Γκρεμίσαμε τις ντροπιαστικές γέφυρες, δημιουργήσαμε τους κόμβους στα ΤΕΙ και στα Κοίλα. Φτιάξαμε ασφαλή δρόμο με ολοκληρωμένο φωτισμό μέχρι το Δρέπανο. Φέραμε τη Σχολή Πυροσβεστικής στην Πτολεμαΐδα. Φέρνουμε το φυσικό αέριο σε Καστοριά και Γρεβενά. Περάσαμε τη μελέτη και θα φτιάξουμε την είσοδο-ντροπή της πόλης μας από αεροδρόμιο -Κοζάνη αλλά θα τελειώσουμε και το κομμάτι Κοζάνη – Ρύμνιο. Όπως και άλλα μικρά «αυτονόητα» έργα που επιτέλους βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Αγαπητοί φίλοι πλέον γνωρίζετε την αλήθεια. Μένει να αποφασίσετε εσείς με ποια πλευρά θα επιλέξετε να είστε. Με την αλήθεια ή με τη μόνιμη αμφισβήτηση;;



xronos-kozanis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου