Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας: Καλός μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη

Καλός αναμένεται να είναι ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα, έως και τη Μεγάλη Πέμπτη, καθώς από τη Μεγάλη Παρασκευή αναμένονται βροχές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, σταδιακά η σκόνη εκτοπίζεται από σήμερα Κυριακή «και η ατμόσφαιρα θα καθαρίσει σημαντικά.

Πώς να μεγαλώσετε ένα ανεξάρτητο παιδί

Σας έχει συμβεί ποτέ να θέλετε να εμποδίσετε το παιδί σας από το να προβεί σε κάτι που σίγουρα θα καταλήξει σε κλάματα; Λογικό είναι.
Αυτό είναι το ένστικτο κάθε γονέα που θέλει να προστατεύσει το παιδί του, όμως, η γραμμή ανάμεσα στην προστασία και την απόλυτη καθοδήγηση είναι πολύ λεπτή και θα πρέπει να της δώσετε μεγάλη προσοχή.

Η μαστίχα Χίου, φάρμακο για καταπολέμηση τριγλυκεριδίων και λίπους στο συκώτι

Ολοένα και περισσότερο δοκιμάζονται οι φαρμακευτικές δράσεις της μαστίχας και οι ευεργετικές ιδιότητες του μοναδικού καρπού της Χίου.
Η μαστίχα χορηγείται ήδη εδώ και έξι μήνες με τη μορφή κάψουλας σε Έλληνες, Σέρβους και Ιταλούς ασθενείς που έχουν διαγνωστεί με λίπος στο συκώτι και δεν είναι αλκοολικής αιτιολογίας.

ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, τα προσωρινά αποτελέσματα -πίνακες διοριστέων/προσληπτέων, απποριπτέων και κατάταξης- της προκήρυξης 3Κ/2018, για 5.235 θέσεις, κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης και για 2.714 θέσεις, κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη -Τι πρέπει να γνωρίζετε

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Κοζάνη, θα ισχύσουν από αύριο μέχρι και τις 4 Απριλίου, σύμφωνα με απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, λόγω ειδικής μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα.