Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Πουλούσαν προσωπικά δεδομένα 1,5 εκατομμύριων πολιτών

Συνελήφθησαν μια 46χρονη και ένας 64χρονος, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, κατηγορούμενοι ότι κατείχαν παράνομα,επεξεργάζονταν και διέθεταν σε τρίτους, ψηφιακά αρχεία και λίστες με προσωπικά δεδομένα πολιτών.

Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Πότε ξεκινά. Προϋποθέσεις - Δικαιούχοι

Ξεκινάει το πρόγραμμα - 223.750 συνολικά οι δικαιούχοι

Τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας για τη φετινή χρονιά, τους δικαιούχους, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια επιλογής, περιλαμβάνει απόφαση που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας.

Δ. Μακεδονία: Πρώτη στην ανεργία στην Ευρώπη με ποσοστό 29,1%

Ανεργία των νέων; Η δεύτερη θέση είναι ελληνική. Μακροχρόνια ανεργία; Από τη δεύτερη έως την… έβδομη θέση φιγουράρει η Ελλάδα. Αυτή είναι η θλιβερή εικόνα που παρουσιάζει η χώρα στο σκέλος της ανεργίας, μετά από οκτώ συνεχόμενα έτη οικονομικής κρίσης. Τα επίσημα στοιχεία της Eurostatδείχνουν ότι το 2017 η Ελλάδα, σε επίπεδο περιφερειών, γέμισε τις πρώτες θέσεις στην ΕΕ.

"Ο Γκάτσος που αγάπησα" με το Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σήμερα στην Κοζάνη

Ο Μανώλης Μητσιάς, ο οποίος ευτύχησε να ερμηνεύσει πρώτος τα περισσότερα τραγούδια του Νίκου Γκάτσου, καλεί την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιό, να αποδώσουν μαζί τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα γιατί συνθέτουν τη συλλογική μας μνήμη και μας εμψυχώνουν και στους καλούς και στους δύσκολους καιρούς.

Σήμερα Κυριακή 29-4-2018 στην Αίθουσα Τέχνης